VERHUUR & VERKOOP

Kleine toestellen

Aërosoltoestellen

Wij hebben 15 toestellen ter beschikking voor verhuur (2.5 euro per week). Het masker is persoonlijk en dient aangekocht te worden. Als men een aankoop van het toestel overweegt, kan een deel van de huur in mindering gebracht worden.

Rinoflow

Voor spoeling van de sinussen: huurprijs 0.75 euro per dag. De persoonlijke kit dient aangekocht te worden.

Afkolftoestel (Avent)

Bijna geruisloos en zeer snel, kan ingesteld worden op het persoonlijk ritme. Aankoop van persoonlijke kit en huurprijs van 0.75 euro per dag.

Digitale kinderweegschaal: Huurprijs van 20 euro per maand

Thermometers

Het assortiment thermometers bestaat uit verschillende types. De klassieke, de digitale en de gecombineerde voorhoofds- en oorthermometer

Bloeddrukmeters

Wij werken vooral met het digitale bovenarm-model omwille van betrouwbaarheid.

Medische zuurstof

De kleine toestellen zijn steeds voorradig in de apotheek.

Thuisgezondheidszorg

Kleine en middelgrote hulpmiddelen zoals krukken, rolstoelen, rolwagentjes, toiletstoelen, revalidatiehulpen kunnen vaak dezelfde dag afgeleverd worden door de apotheker.

Huurprijzen per dag

Grote TGZ materialen zoals ziekenhuisbedden, elektrische scooters, bedliften, speciale matrassen, … worden thuis afgeleverd en geïnstalleerd door professioneel personeel.

Als men in aanmerking komt voor een terugbetaling door de mutualiteit of zorgverzekering, komt een professionele hulpverlener aan huis om de nodige formulieren in te vullen en om te zien voor welk type rolstoel of rolwagentje je in aanmerking komt.